Ana içeriğe atla

Can Yoldaşım Hint Dizisi Finalde Neler Olacak? Kanal 7 Hint Dizisi

 Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Can yoldaşım ne zaman final yapacak? Final bölümünde neler olacak? Son bölümde neler yaşanacak? Reytingleri nasıl ilerliyor? Gibi sorulara en içten bir yazı ile cevap vereceğiz. 



Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak olan yeni hint dizisi tanımlandı.Can Yoldaşım dizisinin orijinal ismi Diya Aur Baati Hum.İlk bölümü Hindistan’da Star Plus kanalında 29 Ağustos 2011 tarihinde yayınlandı.İlk kısımlarda düşük reytingle başlayan dizi sonrasında çok büyük alaka gördü.10 Eylül 2016 tarihinde son kısım yayınlanarak final yaptı.


Toplamda 1.487 kısım yayınlanan dizi 20 – 23 dakikalık kısımlar halinde yayınlandı.Ancak Kanal 7 genelde üç kısım birleştirerek Hint dizilerini kanalda yayınlıyor.Bu sebeple 500 kısma yakın dizinin sürmesi muhtemel.Türkiye’den evvel dizi başka ülkelerde de ülkerin dili ile yayınlanmış ancak bir hayli ülkede son kısma kadar gelmeden yayından kaldırılmıştır.Bu olasılık Türkiye için de var tabi ama neler olur öğrenmek elbette ki muhtemel değil.


Finalde Neler olacak




Sandhya ve Sooraj, Ved ile mutlu bir şekilde yaşarlar.Yakında,Vansh’ın asla ölmediğini, Vansh’ı yanlarında tutmak için tüm bunları planlayan Ankur tarafından evlat edinildiğini öğrenirler.


Sooraj büyük bir otel açmayı hayal ederken ve Sandhya ile birlikte bunun için çalışırken,Mahabhali’yi tehlikeli bir teröristin izini sürmek ve Batı Bengal’de Sagarika kimliğini taklit ederek kendi topraklarında yenmek için son derece tehlikeli bir göreve atanır.


Bu nedenle,Sandhya ayrılır ve bir tren kazasında kendi ölümünü gerçekleştirir.Aile onun öldüğünü sanıyor.Sooraj, Sandhya’nın ölümünün şoku nedeniyle hayallerini ve zihinsel dengesini kaybeder ve buna inanmayı reddeder.Santosh,Sooraj’ın durumundan kendisini sorumlu tuttuğu için Sandhya’dan nefret etmeye başlar.


Santosh, Sooraj’ın iyileşmesine yardımcı olacağına inandığı Laalima Agarwal ile evlenmesini istiyor.Bu arada Sandhya, Mahabhali’nin zorluklarıyla savaşır ve sonunda planlarını sabote etmeyi başarır,ancak kimliği açığa çıkar.Teröristler onu yakalar ve neredeyse ölümüne işkence ederler.


Yakında Sooraj,Sandhya’nın gerçekten hayatta olduğunu öğrenir ve Sandhya’ya yardım etme görevine katılır.Görevi başarıyla tamamladıktan sonra eve dönerler.Ancak Santosh,Sandhya’yı affetmeyi reddeder. Sandhya,Sooraj’a aşık olan Laalima ile zorlu bir rekabetle karşı karşıyadır.


Ancak Sooraj ve Sandhya’nın aşkı kazanır ve Laalima pes ederken Santosh onu affeder.Daha sonra,Sooraj’ın en küçük kardeşi Mohit, Santosh tarafından Laalima’yı taciz etmeye çalıştıktan sonra vurularak öldürüldü.Sandhya ,kadın hakları aktivistlerinin yardımıyla onu kurtarır.


Santosh ,küçük kardeşinin çocukken hayatını alan sınırdaki trajik bir kaza nedeniyle Pakistan’dan nefret ediyor .Arzoo’nun Pakistanlı olduğunu bilmeden Aryan ile olan ittifakını düzeltir.İlk başta Sandhya, Arzoo’nun terörist olduğundan şüphelenir.


Daha sonra Sandhya, Arzoo’yu korkunç yanlış anlaşılmadan kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda Santosh tarafından kabul görmesine de yardımcı olur.Sooraj bir kaza geçirir ve tekerlekli sandalyeye sıkışır. Sandhya , işini Sooraj’a ve ailenin hoşnutsuzluğuna bırakarak şekerleme dükkanını işletmeye karar verir .


Sandhya, Kanak adında bir kızı dünyaya getirirken, Sooraj engelinin üstesinden gelir ve dükkânını işletmek için yürüyebilir. Sandhya, komiserden bir teklif alır ve Sandhya’yı ilk başta rakibi olarak gören ancak daha sonra en iyi müttefikleri arasında yer alan IPS Arpita Khanna ile tanışmadan önce tekrar polise katılır .


Kısa süre sonra, Vansh biyolojik ebeveynleri hakkındaki gerçeği keşfeder ama onu ele verdikleri için onlardan nefret eder. Dört terörist, Ankur ve Ankita’yı öldürür ve Rathis mahallesinin sakinlerini de dahil olmak üzere rehin alır. Sandhya ve Sooraj cesurca sivilleri kurtarır.


Anne ve babasının özverisini ve cesaretini gören Vansh onları affeder ve aile yeniden bir araya gelir, ancak bu uzun sürmez. Sandhya ve Sooraj başarısız bir şekilde teröristler için bir tuzak dener ve onları cezalandırır. Lider, Kanak’ı kaçırır ve Sandhya ve Sooraj’a bomba hapları yedirir.


Sandhya ve Sooraj, patlamadan önce nehre atlayarak ailelerine ve diğerlerine veda eder. Sandhya en mangal sutra ve Sooraj en zincir ayarlamadan önce suda dolaşmış olur Sun bunları ayırmak olamayacağını hatta ölüme vurgulayarak.




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Can Yaman Oynadığı Diziler Ve Filmler 2020

Can Yaman Oynadığı Dizi Ve Filmler Hangileri ? Can yaman rol aldığı dizi ve filmler ! Can yaman dizileri ! Can Yaman Kimdir ? Can yaman türk aktördür. Bir çok dizi ve filmde rol almış , bir çok ödüle layık görülmüştür.   Erkenci Kuş  (2018-209) Hikâyesi : Yazar olma arzusu olan genç bir kız olan Sanem, ailesi tarafından düzenli bir evlilik ve uygun bir iş bulmak için seçim yapmak zorunda kalıyor. Bir reklam şirketinde yeni bir işe girerken, yakında patronu Jan'a düşer Hangimiz Sevmedik  Rol Adı : Tarık Çam  (2016-2017) Hikayesi : "Hangimiz sevmedi?" TV serisinin başlığı ve ayrıca hikayenin ana arsa içinde ... 2013 yılında öldü efsanevi türk şarkıcı ve oyuncu Müslüm Gürses, için bir onur işareti İnadına Aşk   Rol Adı :Yalin Aras (2015-2016) Hikayesi :Bu hikayede, aynı firmada çalışan ama birbirleriyle çok iyi anlaşmayan Defne ve Yalin'in komik hikayelerini izleyeceksiniz. Will Defne Yalin ile ... aşık başlar Gönül İşleri   Rol Adı : Bedir  (2014-2015) Hikayesi : Annele

Bahar Yeli Hint Dizisi Final Bölümünde Neler Olacak?

 Bahar yeli dizisi final bölümünde neler olacak dizi ne zaman final yapacak?  Bahar Yeli Hint dizisi orijinal bölümü 325’dir. Bizde bu durum değişiyor. Çünkü Hindistan’da dizilerin bir bölümü 20 dakika civarında yayınlanıyor. Bizde ise 1 saat 20 dakika kadar sürüyor. Beş bölüm birleştirilip yayınlandığı da oluyor. Bu yüzden bizde orijinal bölümler birleştirilerek yayınlandığında 65-85 bölüme tekabül edebilir. Dizi yayından kalkmaz ve yayın saati değişmez ise normal şartlarda şubat, mart ayına kadar sürecek gibi görünüyor. Bahar Yeli dizisinde Yaş ve Arti’nin hikayesini izliyor olacağız. Dizi Phopal şehrinde geçiyor. Arti kendisini aldatan kocasından ayrılmış oğlu Anş ile yaşarken; Yaş’ta eşini kazada kaybetmiş ve kendisini kızlarına adamıştır. Yaş’ın babası ikiliyi bir araya getirerek evlenmelerini ister. Burada Yaş eski karısını özlüyor ve yeniden evlenmeyi istemiyordur. İkili çocukları için evlenmeye karar verir. Arti, Yaş’a aşık olurken Yaş ise bu durumu reddeder. Üstelik Arti aş

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor !

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor ! Tamer Karadağlı çocuklar duymasın yeniden başlayacak mı ? Sorularına yanıt vererek ; Çocuklar Duymasın , Çocuklar Duydu olarak TV macerasına devam edeceğini açıkladı . ÇOCUKLAR DUYDU OYUNCU KADROSU Ne yazıkki Çocuklar Duydu dizisinde Tamer Karadağlı olmayacak , onun yerine başka oyuncular ile görüşülmeye devam ediyor. Şuanlık Haluk karakterini kimin canlandıracağı konusunda bir karar verilmedi . İzleyicilerden Haluk karakteri için Birol Güven'e gelen öneriler ile belli olacak . Ayrıca Instagramdan Net Bilgi Verdi... Çocuklar Duydu Ne Zaman Başlıyor ? Çocuklar Duydu dizisi için henüz hazırlıkları devam ediyor. Projenin henüz bir yayın tarihi verilmedi. Bu Eylül'mü ? yoksa dahamı erken ? Bunun cevabı belirtildiğini koruyor. Tamer Karadağlı Kimdir ? Tamer Karadağlı, 1967 Ankara doğumludur. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. Ailesi ilkokula başlamadan ABD'ye yerleşmişler. Tamer Karadağlı, Türkiye'ye dön