Ana içeriğe atla

Güz Masalı 11. Bölüm Özeti Oku | Viraj Dadiyi Terastan Attı! Dadi Ameliyatta!

KANAL 7 ekranlarında 16 Ağustos yayın hayatına başlayan Güz Masalı 11. bölüm özeti ile sizlerleyiz. Dadi terastan aşşağı düşüyor ! Dadi Yoğun Bakımda! Viraj Dadiyi Öldürmek İçin Plan Yapıyor! Detaylar yazımızda . 

Güz Masalı 11. Bölüm Özeti



11. Bölüm, Dadi'nin herkesten gizlice Viraj'ın ofisindeki balkona girmesi ile başlar. Viraj hemen arkasından gelir ve Dadi'ye 'hoşgeldin Dadi' diyip köşeye sıkıştırır. Dadinin stresten terlediğini gören Viraj ona peçete hediye eder :) Viraj Dadinin üstüne yürür ve tokat atmak için elini kaldırır. Daha sonradan Dadinin telaşlandığını gören Viraj, Dadinin telaşlanması hoşuna gider. Dadiye onun peşini bırakmasını söyler ve gözünü korkutur. Bir yandan Janvi onları arıyordur , tam gidecekken içeriden sesler alır tam kapıyı açıp içeri girecekken oraya girmesinin yasak olduğu aklına gelmiştir geri çekilir ve aşşagı gider. Dadiyi koltuğa oturmasını söyler ve onu hesapa çeker. Viraj Dadiyi köşeye sıkıştırmış onun gözünü korkutmuşken telefonu çalar .

Güz Masalı 26 Ağustos | Dadi Balkondan Düştü!


 Janvi arıyordur: Hemen ardından telefonla konuşurken ayağa kalkar ve bana yardım et Janvi şeklinde yardımlar ister. Virajın oyunları değilmi meğerse telefonunu hiç açmamış bile, Dadiyi test emek amacıyla. Virajı kahkahalar tutar. Dadi o arada çok telaş etmiştir. Ona şimdi yerine tekrar otur Dadi der. Janvi o arada Viraj ve Dadiyi aramaya devam ediyordur, aşşagı iner ve arabasının hale orda olduğunu görür. Balkonda Dadinin üstüne yürüyen Viraj balkonun sonuna geldikten sonra aşşagıda Janvi'yi görür ve hemen ileri sürüklemeye çalışır Dadi elini vermez ve Viraj elini bırakır ve ileri doğru kendisi ilerler , Sinirlenen Viraj Dadiye çiçeği atar , çiçeğin kırılması ile Dadi yüksekten kafasının üstüne yere çakılır .


>

Güz Masalı 11. Bölüm Özeti Tüm Hızıyla Devam Ediyor! 



Viraj bakmak için aşşagıya eğildiğinde Janvi ile göz göze gelir , herkes panikten Dadinin yanına toplanır. Güz Masalı 11. bölümde En haycanlı sahnelerden birisi oluyor. Yere düşenin Dadi olduğunu gören Janvi, panik yapar ve üzülür. O sırada Viraj 'ben ne yaptım!' diyerek kendine kızar. Janvi 'uyan Dadiii' diyerek bağırsada Dadi gözlerini açamaz. Tüm aile oraya toplanmıştır. Viraj arkasına bakmadan hemen kapının yanına gider, Anahtarları dener ve kapıyı açar hemen merdivenlerden aşşagıya olay yerine gider Virajın her zaman ki halleri üzülmüş rolü yapar ve o arada Janvi ile göz göze gelmiştir. Hemen Virajın yakasına yapışır, ve 'Dadi uyan Dadi' diyerek bağırmaya devam eder. Hemen ambulansı ararlar hatırlatalım bu olaylar olurken Dadinin kafası bir yandan kanıyordur. Bu olayda en çok üzülen Janvi olmuştur. 





Viraj herkes hasteneydeyken bayılan Janviyi kucağında eve getirmiştir . Viraj içinden 'Janvi, Dadiyi benim düşürdüğümü ögrenirse ne olur' diye konuşur. Tam kucağında taşırken telefonu çalar Janviyi yatağına koyduktan sonra hemen telefonu açar arayan kisiye 'kapatt hemen kapatt' der. Viraj defalarca kez aklına Dadinin düştüğü an gelir ve yerinde duramaz. Viraj ilk kez yaptığı birşeyden pişman gibi gözüküyor. 


Viraj salonda tek başına pişmanlığını yaşar daha sonra Janvi'nin uyuduğu yere gider , Janviyi uyandıramaz , Ve orda bir kez daha yaptıklarından pişman duyar. Arkadaş ben bu kadar psikopatina denk gelmedim . Janvi, Dadiyi aşağıya Virajın düşürdüğünü gördüğü için gerçekler ortaya çıkarsa kendisinin bittiğini düşünür ve Janviyi boğmak aklına gelir o sırada odaya Sanjay girer ve Janviyi bozduğunu görür Viraj arkasına döndüğünde olanları Sanjay'in şait olduğunu görür! Olanları birisine sakın anlatma der ve odadan çıkmasını ister . Viraj resmen artık köşeye sıkışmıştır.

Güz Masalı 11 bölüm özeti 


Güz Masalı 11. Bölüm Özeti | Dadı Ameliyatda! 




O sırada tüm aile hastanededir. Dadi ise ameliyatdadır. Tüm aile Dadi'nin iyileşmesini isterken Viraj ölmesini , herşeyi unutmasını bekliyordur! Konuşmaları sürerken doktor gelir , Aile doktordan gelen raporları beklerler, Doktor "üzgünüm kritik dönemi hale devam ediyor" der. Tam bu sırada Dadinin kalp ritimleri yerine döner.


Ardından Viraj kafasını vurmuştur , buz almak için mutfağa iner o sırada Janvi evden kaçar! Geri odasına dönen Viraj , yatakta Janviyi göremez. Sanjay o sırada uykuya dalmıştır. Viraj yatak odasına döndüğünde  tüm suçu Sanjaya atar. Maalesef güvenlikten dolayı Janvi kaçamaz. 


Güz Masalı 11. Bölüm Özeti | Viraj Janviyi Tehdit Eder! 


Viraj bu sefer eline tornovida alıp gelmiştir. Belliki Janvi herşeyi hatırlıyor onu susturmak için tornovidayi kullanacak. Viraj onuda beceremez herşeyi eline gözüne bulaştırır. Bu sefer hastanede neler oluyor acaba Dadı öldümü diye hastaneye gider baktığında Dadı hale yaşıyordur bu olanları anlatırsa herşeyin biteceğini anlar ve onu öldürmek ister ve burada Güz Masalı 11. Bölüm sona erer



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Can Yaman Oynadığı Diziler Ve Filmler 2020

Can Yaman Oynadığı Dizi Ve Filmler Hangileri ? Can yaman rol aldığı dizi ve filmler ! Can yaman dizileri ! Can Yaman Kimdir ? Can yaman türk aktördür. Bir çok dizi ve filmde rol almış , bir çok ödüle layık görülmüştür.   Erkenci Kuş  (2018-209) Hikâyesi : Yazar olma arzusu olan genç bir kız olan Sanem, ailesi tarafından düzenli bir evlilik ve uygun bir iş bulmak için seçim yapmak zorunda kalıyor. Bir reklam şirketinde yeni bir işe girerken, yakında patronu Jan'a düşer Hangimiz Sevmedik  Rol Adı : Tarık Çam  (2016-2017) Hikayesi : "Hangimiz sevmedi?" TV serisinin başlığı ve ayrıca hikayenin ana arsa içinde ... 2013 yılında öldü efsanevi türk şarkıcı ve oyuncu Müslüm Gürses, için bir onur işareti İnadına Aşk   Rol Adı :Yalin Aras (2015-2016) Hikayesi :Bu hikayede, aynı firmada çalışan ama birbirleriyle çok iyi anlaşmayan Defne ve Yalin'in komik hikayelerini izleyeceksiniz. Will Defne Yalin ile ... aşık başlar Gönül İşleri   Rol Adı : Bedir  (2014-2015) Hikayesi : Annele

Bahar Yeli Hint Dizisi Final Bölümünde Neler Olacak?

 Bahar yeli dizisi final bölümünde neler olacak dizi ne zaman final yapacak?  Bahar Yeli Hint dizisi orijinal bölümü 325’dir. Bizde bu durum değişiyor. Çünkü Hindistan’da dizilerin bir bölümü 20 dakika civarında yayınlanıyor. Bizde ise 1 saat 20 dakika kadar sürüyor. Beş bölüm birleştirilip yayınlandığı da oluyor. Bu yüzden bizde orijinal bölümler birleştirilerek yayınlandığında 65-85 bölüme tekabül edebilir. Dizi yayından kalkmaz ve yayın saati değişmez ise normal şartlarda şubat, mart ayına kadar sürecek gibi görünüyor. Bahar Yeli dizisinde Yaş ve Arti’nin hikayesini izliyor olacağız. Dizi Phopal şehrinde geçiyor. Arti kendisini aldatan kocasından ayrılmış oğlu Anş ile yaşarken; Yaş’ta eşini kazada kaybetmiş ve kendisini kızlarına adamıştır. Yaş’ın babası ikiliyi bir araya getirerek evlenmelerini ister. Burada Yaş eski karısını özlüyor ve yeniden evlenmeyi istemiyordur. İkili çocukları için evlenmeye karar verir. Arti, Yaş’a aşık olurken Yaş ise bu durumu reddeder. Üstelik Arti aş

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor !

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor ! Tamer Karadağlı çocuklar duymasın yeniden başlayacak mı ? Sorularına yanıt vererek ; Çocuklar Duymasın , Çocuklar Duydu olarak TV macerasına devam edeceğini açıkladı . ÇOCUKLAR DUYDU OYUNCU KADROSU Ne yazıkki Çocuklar Duydu dizisinde Tamer Karadağlı olmayacak , onun yerine başka oyuncular ile görüşülmeye devam ediyor. Şuanlık Haluk karakterini kimin canlandıracağı konusunda bir karar verilmedi . İzleyicilerden Haluk karakteri için Birol Güven'e gelen öneriler ile belli olacak . Ayrıca Instagramdan Net Bilgi Verdi... Çocuklar Duydu Ne Zaman Başlıyor ? Çocuklar Duydu dizisi için henüz hazırlıkları devam ediyor. Projenin henüz bir yayın tarihi verilmedi. Bu Eylül'mü ? yoksa dahamı erken ? Bunun cevabı belirtildiğini koruyor. Tamer Karadağlı Kimdir ? Tamer Karadağlı, 1967 Ankara doğumludur. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. Ailesi ilkokula başlamadan ABD'ye yerleşmişler. Tamer Karadağlı, Türkiye'ye dön