Ana içeriğe atla

Seni Çok Bekledim Yeni Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

Seni Çok Bekledim Yeni Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu 


Özcan Deniz yeni dizi ile ekranlara gelmesi geliyor . Dizinin aşk dizisi olması bekleniliyor . Dizi hakkında haberler yayılmaya devam ediyor . Dizinin başlayacağı az önce duyuruldu .


 


Özcan yeni bir dizi ile dönüyor ! Projenin hem yapımcısı hem de yönetmeni olacak olan Deniz “Seni Çok Bekledim” adlı aşk dizisi çekecek.
Eski kanalı Star Tv ile anlaşan Özcan Deniz dizinin proje ve tasarımını da kendi üstlenecek.

Bu gelişmeler ile ATV için yapacağı Kral dizisi de rafa kalkmış oldu..


DİZİ HAKKINDA YORUMUM 

Dizinin konusu henüz belli olmasada bu sezon diğer diziler arasında geri planda kalacağını duşumuyorum . Dizinin haberi daha yeni olduğundan dolayı henüz oyuncu kadrosu belli olmadı . Belli olduğunda yazımızı güncelliyeceğiz. 


ÖZCAN DENİZ KİMDİR ? NERELİDİR ? 



1972 Ankara doğumlu  Özcan Deniz'in 1977 yılında ailesinin Aydın'a göç etmesiyle çocukluğu ve gençliğinin ilk yılları Aydın'da geçmiştir.İlkokul yıllarında katıldığı tüm etkinliklerde şarkı söylemeye başladı. İlk albüm çalışmasını 1992 yılında yaptı ve "Yine Ağlattın Beni" isimli albümünü piyasaya çıkardı. 1993 yılında yaptığı "Meleğim" adlı albüm ile şöhreti yakaladı.  1994 yılında "Beyaz Kelebeğim" albümünü çıkardı.




1985 yılında ilk orkestra çalışmasını yaparken artık Aydın'da tanınan ve aranılan orkestra solisti olmuştur. Ardından İzmir ve Antalya'da sahne çalışmaları gelmiştir. Aydın'ın Sultanhisar kasabasında düzenlenen Geleneksel Ses Festivaline katılıp birincilik ödülünü alınca, hedefinde İstanbul'a gelme hayalleri oluşmaya başlamıştır. 1988 yılında İstanbul'a gelip, 1989 yılında Almanya'ya gitmiştir. 



1995 yılında vatani görevini yapan Özcan Deniz, 1997 yılında "Yalan mı" albümü ile müthiş bir dönüş yapmış ve aynı yıl "Yalan mı" adlı dizi ile televizyon izleyicileriyle buluşmuştur. Bir taraftan kendi öykülerini yazmak ve bunları hayata geçirmek en büyük arzusuyken bir taraftan da müzikal yolculuğuna devam etti.



Sırasıyla Çoban Yıldızı, Aslan Gibi, Leyla, Ses ve Ayrılık, Hediye albümlerini çıkarmış, 2009 yılında Sevdazede isimli albümünü çıkarmıştır. Mercan Dede'nin Su ve 3 Hürel Şarkıları albümlerinde birer şarkıyla yer almıştır.



 1999 yılında öyküsünü kendisinin yazdığı "Aşkın Dağlarda Gezer" adlı dizi ile tekrar televizyon izleyicileri ile buluşan Özcan Deniz 2002 - 2003 yılları arasında  Asmalı Konak dizisinde Ürgüp’ün en zengin ve en büyük ağası olan Seymen Ağa karakterini canlandırdı ve bu dizi Türk televizyon tarihinin en çok reyting alan dizisi oldu.



Asmalı Konak, Haziran Gecesi, Samanyolu, Bir Zamanlar Osmanlı, Karagül ve Kaderimin Yazıldığı Gün gibi dizilerde yer almıştır. Yönetmenlik yapan Özcan Deniz yazıp yönettiği Evim Sensin, Su ve Ateş, İkinci Şans, Sevimli Tehlikeli, Ya Sonra filmlerini beyaz perdeye taşımıştır. En son Star televizyonunda yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat verdi.



Özcan Deniz, 1992 yılında Almanya’da Handan Deniz ile evlendi. 2002 yılında boşandı. 2008 yılından 2012 yılına   kadar dizi oyuncusu Fahriye Evcen ile birlikte oldu. Özcan Deniz, 8 Mart 2018’de Feyza Aktan ile evlendi. 26 Haziran 2019 tarihinde ise boşandılar. Bu  evlilikten Kuzey adında bir oğlu vardır.



Albümleri :
1992 – Yine Ağlattın Beni
1993 – Hadi Hadi Meleğim
1994 – Beyaz Kelebeğim
1997 – Yalan mı?
1998 – Çoban Yıldızı
1999 – Aslan Gibi
2002 – Leyla
2004 – Ses Ve Ayrılık
2007 – Hediye
2009 – Sevdazede
2013 – Bi Düşün

Rol Aldığı Diziler ve Filmler;

1994 – Ona Sevdiğimi Söyle (Sinema Filmi)

1995 – Yer Çekimli Aşklar (Cemal) (Sinema Filmi)

1997 – Yalan (Hasan) (TV Dizisi)

1999 – Aşkın Dağlarda Gezer (Zal) (TV Dizisi)

2001 – Kolay Para (Cevher) (Sinema Filmi)

2002 – O Şimdi Asker (Volkan) (Sinema Filmi)

2002 – Reyting Hamdi (Özcan) (TV Dizisi)

2002 – Asmalı Konak (Seymen) (TV Dizisi)

2003 – O Şimdi Asker (Sinema Filmi)

2003 – Asmalı Konak-Hayat (Sinema Filmi)

2003 – Neredesin Firuze (Ferhat) (Sinema Filmi)

2004 – Haziran Gecesi (Baran) (TV Dizisi)

2006 – Keloğlan Karaprens'e Karşı (Kara Prens) (Sinema Filmi)

2007 – Kader (Ali) (TV Dizisi)

2008 – Aşk Yakar (Mustafa) (TV Dizisi)

2008 – Mevlana Celaleddin-i Rumi: Aşkın Dansı (Çelebi Hüsamettin) (Sinema Filmi)

2008 – Sakıkamış Beyaz Hüzün (Teğmen Faik) (Sinema Fimi)

2009 – Samanyolu (Nejat) (TV Dizisi)

2012 – Bir Zamanlar Osmanlı (Serhat) (TV Dizisi)

2011 – Ya Sonra (Adem) (Sinema Filmi)

2012 – Araf (Mahur) (Sinema Filmi)

2012 – Evim Sensin (İskender) (Sinema Filmi)

2013 – Karagül (Murat) (TV Dizisi)

2013 – Su ve Ateş (Haşmet)(Sinema Filmi)

2014 – Kaderimin Yazıldığı Gün (Kahraman) (TV Dizisi)

2015 – Sevimli Tehlikeli (Sinema Filmi)

2016 – İkinci Şans (Cemal) (Sinema Filmi)

2017 – Öteki Taraf (Çetin) (Sinema Filmi)

2017 – 2019 İstanbullu Gelin (Faruk Boran) (TV Dizi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Can Yaman Oynadığı Diziler Ve Filmler 2020

Can Yaman Oynadığı Dizi Ve Filmler Hangileri ? Can yaman rol aldığı dizi ve filmler ! Can yaman dizileri ! Can Yaman Kimdir ? Can yaman türk aktördür. Bir çok dizi ve filmde rol almış , bir çok ödüle layık görülmüştür.   Erkenci Kuş  (2018-209) Hikâyesi : Yazar olma arzusu olan genç bir kız olan Sanem, ailesi tarafından düzenli bir evlilik ve uygun bir iş bulmak için seçim yapmak zorunda kalıyor. Bir reklam şirketinde yeni bir işe girerken, yakında patronu Jan'a düşer Hangimiz Sevmedik  Rol Adı : Tarık Çam  (2016-2017) Hikayesi : "Hangimiz sevmedi?" TV serisinin başlığı ve ayrıca hikayenin ana arsa içinde ... 2013 yılında öldü efsanevi türk şarkıcı ve oyuncu Müslüm Gürses, için bir onur işareti İnadına Aşk   Rol Adı :Yalin Aras (2015-2016) Hikayesi :Bu hikayede, aynı firmada çalışan ama birbirleriyle çok iyi anlaşmayan Defne ve Yalin'in komik hikayelerini izleyeceksiniz. Will Defne Yalin ile ... aşık başlar Gönül İşleri   Rol Adı : Bedir  (2014-2015) Hikayesi : Annele

Bahar Yeli Hint Dizisi Final Bölümünde Neler Olacak?

 Bahar yeli dizisi final bölümünde neler olacak dizi ne zaman final yapacak?  Bahar Yeli Hint dizisi orijinal bölümü 325’dir. Bizde bu durum değişiyor. Çünkü Hindistan’da dizilerin bir bölümü 20 dakika civarında yayınlanıyor. Bizde ise 1 saat 20 dakika kadar sürüyor. Beş bölüm birleştirilip yayınlandığı da oluyor. Bu yüzden bizde orijinal bölümler birleştirilerek yayınlandığında 65-85 bölüme tekabül edebilir. Dizi yayından kalkmaz ve yayın saati değişmez ise normal şartlarda şubat, mart ayına kadar sürecek gibi görünüyor. Bahar Yeli dizisinde Yaş ve Arti’nin hikayesini izliyor olacağız. Dizi Phopal şehrinde geçiyor. Arti kendisini aldatan kocasından ayrılmış oğlu Anş ile yaşarken; Yaş’ta eşini kazada kaybetmiş ve kendisini kızlarına adamıştır. Yaş’ın babası ikiliyi bir araya getirerek evlenmelerini ister. Burada Yaş eski karısını özlüyor ve yeniden evlenmeyi istemiyordur. İkili çocukları için evlenmeye karar verir. Arti, Yaş’a aşık olurken Yaş ise bu durumu reddeder. Üstelik Arti aş

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor !

Tamer Karadağlı Açıkladı ! Çocuklar Duydu Başlıyor ! Tamer Karadağlı çocuklar duymasın yeniden başlayacak mı ? Sorularına yanıt vererek ; Çocuklar Duymasın , Çocuklar Duydu olarak TV macerasına devam edeceğini açıkladı . ÇOCUKLAR DUYDU OYUNCU KADROSU Ne yazıkki Çocuklar Duydu dizisinde Tamer Karadağlı olmayacak , onun yerine başka oyuncular ile görüşülmeye devam ediyor. Şuanlık Haluk karakterini kimin canlandıracağı konusunda bir karar verilmedi . İzleyicilerden Haluk karakteri için Birol Güven'e gelen öneriler ile belli olacak . Ayrıca Instagramdan Net Bilgi Verdi... Çocuklar Duydu Ne Zaman Başlıyor ? Çocuklar Duydu dizisi için henüz hazırlıkları devam ediyor. Projenin henüz bir yayın tarihi verilmedi. Bu Eylül'mü ? yoksa dahamı erken ? Bunun cevabı belirtildiğini koruyor. Tamer Karadağlı Kimdir ? Tamer Karadağlı, 1967 Ankara doğumludur. Aslen Azeri kökenli Kars Sarıkamışlıdır. Ailesi ilkokula başlamadan ABD'ye yerleşmişler. Tamer Karadağlı, Türkiye'ye dön